Αρχική Σελίδα

XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Xinland είναι ο σχεδιαστής συστήματα παγκόσμιων κορυφαίος λέιζερ και συσκευές ασφάλειας λέιζερ και κατασκευαστής, μπορούμε πλήρως να καταλάβουμε τις πραγματικές απαιτήσεις σας εξοπλισμού λέιζερ και αναλυτικών οργάνων προστασίας ικανότητας και ασφάλειας για σας. Αφιερωνόμαστε στη βοήθεια σας να επιδιώξει μια καλύτερες επιλογή και μια λύση για τα προϊόντα σας. Οι μορφωματικές επιλογές προσφέραμε καμένος του ευκολότερου για σας να επεκτείνεις τη διαμόρφωση όταν αυξήθηκαν οι απαιτήσεις σας ή άλλαξαν στο furture, το οποίο imporve η απόδοση δαπανών. Επιπλέον, το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν με πάρα πολλή ανταγωνιστική τιμή.

 

Κίνα XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Το Xinland συμμετέχει κυρίως στα προϊόντα ασφάλειας λέιζερ αναπτύσσεται και έρευνα, και μπορούμε να σας παρέχουμε γυαλιά ασφάλειας λέιζερ, παράθυρο ασφάλειας λέιζερ, το μήκος κύματος προστασίας από 200nm~10600nm, πορφύρα καλύψεων 405nm μήκους κύματος, μπλε 450nm και 473nm, 520nm 532nm πράσινες, κόκκινο 635nm 660nm, και υπέρυθρη ακτίνα 808nm, 980nm, 1064nm, 1070nm και 1080

προστασία NM, λέιζερ του CO2 και λέιζερ 10600nm. Εκείνα τα προϊόντα ασφάλειας λέιζερ προσφέραμε στη λαβή τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υψηλής οπτικής πυκνότητας και καλού VLT. Όλα τα προϊόντα μας συναντιούνται με κινεζικό τυποποιημένο GJB1762-93, ευρωπαϊκό CE τυποποιημένο EN207: 1998+A1: το 2002, και έχουμε το πιστοποιητικό CE.

Η θέση ανάπτυξης της διεθνούς Co. Xi'an Xinland, ΕΠΕ

 

Η διεθνής Co. Xinland Xi'an, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 13 Μαΐου 2014 στον κλάδο Lianhu της κυβέρνησης Xi'an για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η διεύθυνση γραφείων βρίσκεται σε Xi'an, επαρχία Shaanxi, Κίνα. Στα προηγούμενα έξι έτη, είμαστε παρεχόμενοι υψηλοί - ποιοτικά προϊόντα και εξανθρωπισμένη υπηρεσία μεταπωλήσεων στους πελάτες μας.

Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως στην ανάπτυξη και την έρευνα των προϊόντων λέιζερ και των προϊόντων ασφάλειας λέιζερ. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο γραμμές παραγωγής, κάποια είναι το προϊόν λέιζερ και τα συστατικά της άλλα είναι τα προϊόντα ασφάλειας λέιζερ. Τα προϊόντα της επιχείρησης είναι τα ακόλουθα: παράθυρο ασφάλειας λέιζερ, προστατευτικά γυαλιά λέιζερ, επίπεδο λέιζερ, δείκτης λέιζερ, φακός λέιζερ, ενότητα λέιζερ, ακτίνα λέιζερ, κ.λπ. Αυτά τα προϊόντα έχουν λάβει τα συνεπή καλά σχόλια από τις ξένες αγορές. Η επιχείρηση παρέχει στα ανώτερα υψηλής ποιότητας προϊόντα τα καλά συστήματα ελέγχου, όπως την υλική προμήθεια, την υλική παραγωγή, την υλική αποθήκευση, τη συσκευασία, QC το σύστημα, την επιθεώρηση πριν από-αποστολών και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων. Η κύρια αγορά επιχείρησης είναι στη Ρωσία, ο Βορράς και τη Νότια Αμερική, Ευρώπη δύσης και ανατολής, την ανατολή Ασιάτης και τη νοτιοανατολική ασιατική ζώνη, κ.λπ.

Η ανάπτυξη της διεθνούς Co. Xi'an Xinland, ΕΠΕ πασχόταν από διάφορο του προβλήματος, μπορεί να διαιρεθεί σε 2 στάδια: η πρώτη φάση είναι μια έναρξη από το Μάιο του 2014 μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιχείρηση άνοιξε κυρίως μερικά εμπόδια στην παραγωγή, και προσπάθησε να επιτύχει την ποιότητα πρώτα στην παραγωγή και την Ε&Α Από την άποψη των προμηθευτών, απαιτούμε επίσης υψηλό - ποιοτικές πρώτες ύλες βασισμένες στην έννοια της ποιότητας και της φήμης πρώτα. Στη διαδικασία παραγωγής, είναι επίσης αυστηρά σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, που εξασφαλίζουν ότι κάθε μέρη στη διαδικασία παραγωγής είναι τέλεια. Συγχρόνως, έχει επεκτείνει ενεργά μερικά κανάλια της ανάπτυξης εξωτερικού εμπορίου στις ξένες αγορές, και έχει θέσει στερεά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Το δεύτερο στάδιο είναι από το 2017 τώρα, και αυτή η περίοδος είναι το γρήγορο στάδιο ανάπτυξης της επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια, κάτω από την ηγεσία της των βιομηχανικών ηγετών της επαρχιακής κυβέρνησης Shaanxi πολιτικών υποστήριξης και, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί γρήγορα. Σε ετοιμότητα ένα, συνεχίζουμε να απορροφάμε τα άριστα ταλέντα εξωτερικού εμπορίου και να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης της επιχείρησης. Αφ' ετέρου, η δύναμη στη λειτουργία προϊόντων και την προώθηση δικτύων επίσης έχει βελτιωθεί πολύ.

 

Τύπος προϊόντων της διεθνούς Co. Xi'an Xinland, ΕΠΕ

Από την άποψη της παραγωγής προϊόντων, η επιχείρηση διαιρείται κυρίως σε προϊόντα λέιζερ και εξοπλισμό ασφάλειας λέιζερ. Με τη μακροπρόθεσμη ολοκλήρωση με την αγορά, η επιχείρηση έχει τώρα τη δυνατότητα να παραγάγει ανεξάρτητα και να αναπτυχθεί. Τα προϊόντα συναντιούνται με τα ποιοτικά πρότυπα των εθνικών και διεθνών απαιτήσεων και επιτρέπουν στους πελάτες για να χρησιμοποιήσουν ακίνδυνα, αυτό είναι επίσης μια σημαντική υποστήριξη για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

Προϊόντα λέιζερ και τα συστατικά του

Η ενότητα λέιζερ cOem καλύπτει τη γραμμή σημείων και τη διαγώνια ακτίνα γραμμών με το μήκος κύματος 405nm, 450nm, 650nm, 635nm, 520nm, 532nm, 780nm 980nm κ.λπ. Εν τω μεταξύ, xinland επίσης έχει το διάφορο λέιζερ dpss για 405nm, 440nm~442nm, 445nm~455nm, 465nm, 470nm, 473nm, 520nm, 532nm, 589nm, 635nm~638nm, 650nm~655nm, 671nm, 780nm, 785nm~792nm, 808nm, 860nm, 915NM,940nm,946nm,980nm,1064nm,1177nm,1342nm,1550nm, rgbτύπος.

Η ακτίνα λέιζερ είναι κυρίως για την εμπορική και οικιακή χρήση. Εμπορικά, μερικά μεγάλα σκηνικά φω'τα λέιζερ και τα διακοσμητικά φω'τα λέιζερ θα χρησιμοποιηθούν. Με την αυξανόμενη αποδοχή των διάφορων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και των εμπορικών αποδόσεων, η δύναμη διείσδυσης λέιζερ και το πλούσιες χρώμα και οι μέθοδοι επίδειξης ευνοούνται όλο και περισσότερο από την καθεμία. Η επιχείρηση παράγει αυτήν την περίοδο 64 είδη προϊόντων απόδοσης λέιζερ, τα οποία είναι μεγάλης κλίμακας συναυλίες usedfor ή διάφορες αποδόσεις. Στη καθημερινή ζωή, χρησιμοποιούνται επίσης στους γάμους, τις αίθουσες χορού, τους φραγμούς, τα κιβώτια KTV, κ.λπ.

 

Στο σπίτι, υπάρχουν μικρά προϊόντα λέιζερ όπως οι δείκτες λέιζερ και ο φακός λέιζερ. Οι λειτουργίες και τα χρώματα του δείκτη λέιζερ είναι επίσης ποικίλες, όπως η καταγραφή και η ένδειξη, και το χρώμα μπορεί να αλλάξουν. Εκτός από 500 είδη τελειωμένος - τα προϊόντα που παράγονται από την επιχείρηση, αυτό μπορούν επίσης να παραχθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών. Αυτά τα προϊόντα είναι πολύ διαφορετικά από την άποψη της δύναμης, της μορφής, του χρώματος, της σειράς, της λειτουργίας, κ.λπ. Ο δείκτης λέιζερ χρησιμοποιείται συνήθως από το ξεναγό για να εκθέσει ένα ελαφρύ σημείο ή ένα φως που δείχνει το αντικείμενο κατά υποβάλλοντας έκθεση ή διδάσκοντας. Επιπλέον, ο φακός λέιζερ είναι επίσης πολύ πρακτικός, αλλά η τωρινή εσωτερική χρήση δεν είναι πολύ εκτενής, υπάρχει μια ορισμένη απαίτηση στις ξένες χώρες, που χρησιμοποιούνται γενικά για τις υπαίθριες περιπέτειες, επιβίωση στις άγρια περιοχές, αναζήτηση και διάσωση, που κυνηγούν και ούτω καθεξής.

 

Τα εργαλεία διακοσμήσεων εγχώριου υλικού λέιζερ είναι κυρίως βασισμένα στο επίπεδο λέιζερ. Χρησιμοποίησε κυρίως στη διακόσμηση εφαρμοσμένης μηχανικής, οι κύριες λειτουργίες περιλαμβάνουν: μέτρηση εάν το αεροπλάνο είναι ανώμαλο. Είναι το κάθετο και οριζόντιο επίπεδο λέιζερ παραγωγής οριζόντιο; Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα, συν το μαγνήτη προσροφάται εντονότερα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 5 τύποι προϊόντων, που περιλαμβάνουν περισσότερες από 30 μορφές, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των διάφορων χρηστών.

Το αποστασιόμετρο λέιζερ είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο που μετρά ακριβώς την απόσταση ενός στόχου χρησιμοποιώντας μια παράμετρο ενός διαμορφωμένου λέιζερ. Έχει τα πλεονεκτήματα γρήγορα speedand το μικρό μέγεθος, και χρησιμοποιείται ευρέως στους βιομηχανικούς τομείς μέτρησης και ελέγχου. Το αποστασιόμετρο λέιζερ που παράγεται αυτήν την περίοδο από την επιχείρηση διαιρείται σε τρία πρότυπα 40m, 60m και 80m.


Τα τμήματα λέιζερ περιλαμβάνουν τα διάφορα μέρη λέιζερ, τις ενότητες λέιζερ, τις διόδους λέιζερ, τις θέες λέιζερ, τις τέμνουσες ενότητες λέιζερ, τις θέες λέιζερ, κ.λπ. Υπάρχουν πολλοί τύποι που μπορούν να παρασχεθούν για τους χρήστες των διαφορετικών προϊόντων.

 

Εξοπλισμός ασφάλειας λέιζερ


Τα λέιζερ είναι επιβλαβή στο ανθρώπινο σώμα. Σε μερικές ειδικές περιστάσεις, η έκθεση στο λέιζερ μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στα μάτια και το δέρμα. Σαν σημαντικό ανθρώπινο όργανο, το μάτι είναι πολύ εύθραυστο. Μόλις η ζημία είναι πολύ σοβαρή, η αυστηρή έκθεση στο λέιζερ μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στον κερατοειδή χιτώνα και τον αμφιβληστροειδή, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν στην τύφλωση. Επειδή τα λέιζερ χρησιμοποιούνται ευρέως στη ζωή, η προστασία λέιζερ είναι επίσης πολύ σημαντική. Τα κύρια προϊόντα προστασίας λέιζερ της επιχείρησής μας είναι προστατευτικά γυαλιά λέιζερ και παράθυρο ασφάλειας λέιζερ.

Δεν υπάρχει κανένα υλικό φακών που είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη κύματος ή για όλα τα ακτινοβολημένα λέιζερ, τόσο οι διαφορετικοί τύποι προστατευτικών γυαλιών λέιζερ έχουν τα διαφορετικές μήκη κύματος λέιζερ και την προστασία από τη ραδιενέργεια. Αυτή τη στιγμή, τα προστατευτικά γυαλιά της επιχείρησης παράγονται και πωλούνται μαζί με τους λαμπτήρες και τις συσκευές αποστολής σημάτων λέιζερ, καθώς επίσης και τα διαφορετικά μήκη κύματος των προστατευτικών γυαλιών για τους διαφορετικούς πελάτες. Υπάρχουν γενικά προστατευτικά γυαλιά για την κατασκευή βιομηχανικής παραγωγής και εφαρμοσμένης μηχανικής. Υπάρχουν επίσης προστατευτικά γυαλιά λέιζερ που σχεδιάζονται ιατρικά για τους ασθενείς που απαιτούν την επεξεργασία λέιζερ. Η επιχείρηση έχει παραγάγει αυστηρά σύμφωνα με τα ποιοτικά πρότυπα στην παραγωγή των προστατευτικών γυαλιών λέιζερ, και μπορεί τώρα να παραγάγει περισσότερους από 300 διαφορετικούς τύπους προστατευτικών γυαλιών λέιζερ για τους πελάτες στη χρήση.
Το παράθυρο ασφάλειας λέιζερ, ενώ το λέιζερ είναι επιβλαβές στα ανθρώπινα μάτια, μερικά υψηλής ενέργειας λέιζερ μπορεί επίσης να προκαλέσει τη ζημιά στο ανθρώπινο δέρμα. Η ήπια ακτινοβολία μπορεί να καεί, και η αυστηρή ακτινοβολία μπορεί causeskin καρκίνος. (UV μήκος κύματος 290-320nm). Αυτοί οι διαφορετικοί βαθμοί ζημίας δερμάτων μπορούν να προκαλέσουν το μεγάλες πρόβλημα και τη ζημία στο ανθρώπινο σώμα. Επομένως, η παραγωγή του παραθύρου ασφάλειας λέιζερ αποτρέπει αποτελεσματικά τέτοιες καταστάσεις. Σε κάποιο εξοπλισμό, όπως οι κόπτες λέιζερ, οι δείκτες λέιζερ, οι συσκευές εκτύπωσης λέιζερ, κ.λπ. Ένα τέτοιο παράθυρο ασφάλειας όχι μόνο επιτρέπει στο χειριστή για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, αλλά και εξασφαλίζει την ασφάλεια του προσωπικού. Η επιχείρηση έχει περισσότερα από 80 είδη παραθύρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των διαφορετικών μεγεθών, των παχών και των ζωνών προστασίας, τα οποία καλύπτουν βασικά σχεδόν όλα τα επιβλαβή λέιζερ.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : XINLAND

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Πιστοποιήσεις