Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

XINLAND LASER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Xinland είναι η παγκόσμια κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής συστημάτων λέιζερ και συσκευών ασφάλειας λέιζερ.μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τις πραγματικές απαιτήσεις σας για εξοπλισμό λέιζερ και αναλυτική ικανότητα και τα όργανα προστασίας της ασφάλειας για εσάς. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε την καλύτερη επιλογή και λύση για τα προϊόντα σας.Το κόστος της παραγωγής είναι πολύ υψηλό.Το πιο σημαντικό είναι να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν με πολύ ανταγωνιστική τιμή.

 

ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Xinland ασχολείται κυρίως με τα προϊόντα ασφάλειας λέιζερ.Η προστασία κυμάτων από 200nm ~ 10600nm, μήκος κύματος καλύπτει 405nm μωβ, 450nm και 473nm μπλε, 520nm 532nm πράσινο,635nm 660nm κόκκινο, και υπέρυθρες ακτίνες 808nm,980nm, 1064nm, 1070nm και 1080

Τα προϊόντα προστασίας λέιζερ που προσφέρουμε διαθέτουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής οπτικής πυκνότητας και του καλού VLT. Όλα τα προϊόντα μας πληρούν το κινεζικό πρότυπο GJB1762-93,Ευρωπαϊκό πρότυπο CE EN207Α1 και Α2:2002, και έχουμε πιστοποιητικό CE.

ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Η κατάσταση της ανάπτυξηςXINLAND LASER CO., LTD 

 

XINLAND LASER CO., LTDιδρύθηκε στις 13 Μαΐου 2014 στο Τμήμα Lianhu της Διοίκησης Βιομηχανίας και Εμπορίου του Xi'an. Η διεύθυνση γραφείου βρίσκεται στο Xi'an, επαρχία Shaanxi, Κίνα.μας παρέχονται υψηλής ποιότητας προϊόντα και ανθρωπισμένη μετά την πώληση υπηρεσία για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη και την έρευνα προϊόντων λέιζερ και προϊόντων ασφάλειας λέιζερ.Το άλλο είναι τα προϊόντα ασφάλειας λέιζερ.Τα προϊόντα της εταιρείας είναι τα ακόλουθα: παράθυρο ασφαλείας λέιζερ, προστατευτικά γυαλιά λέιζερ, επίπεδο λέιζερ, δείκτης λέιζερ, φακό λέιζερ, μονάδα λέιζερ, φως λέιζερ κλπ.Τα προϊόντα αυτά έχουν λάβει σταθερά θετικά σχόλια από τις ξένες αγορέςΗ εταιρεία παρέχει ανώτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας με καλά συστήματα ελέγχου, όπως προμήθεια υλικών, παραγωγή υλικών, αποθήκευση υλικών, συσκευασία, σύστημα QC,Επιθεώρηση πριν από την αποστολή και καλή υπηρεσία μετά την πώλησηΗ κύρια αγορά της Εταιρείας είναι η Ρωσία, η Βόρεια και Νότια Αμερική, η Δυτική και Ανατολική Αμερική,Αστ Ευρώπης, Ανατολικής Ασίας και Νοτιοανατολικής Ασίας κλπ.

Η ανάπτυξηXINLAND LASER CO., LTDΤο piροϋpiοθέατο αυτό piορεί να διαιρεθεί σε 2 στάδια: το piρώτο στάδιο είναι η έναρξη αpiό τον Μάιο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2016.Η εταιρεία δημιούργησε κυρίως ορισμένα εμπόδια στην παραγωγήΑπό την άποψη των προμηθευτών, απαιτούμε επίσης πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με βάση την έννοια της ποιότητας και της φήμης πρώτα.Κατά τη διαδικασία παραγωγής, είναι επίσης αυστηρά σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μέρος της διαδικασίας παραγωγής είναι τέλειο.έχει επεκτείνει ενεργά ορισμένα κανάλια ανάπτυξης του εξωτερικού εμπορίου στις εξωτερικές αγορές, και έθεσε μια σταθερή βάση για μελλοντική ανάπτυξη.

Το δεύτερο στάδιο είναι από το 2017 μέχρι σήμερα, και αυτή η περίοδος είναι το ταχύ στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας. το διοικητικό συμβούλιο της επαρχίας ShaanxiΗ εταιρεία έχει αναπτυχθεί ραγδαία.Συνεχίζουμε να απορροφούμε εξαιρετικά ταλέντα του εξωτερικού εμπορίου και να συμβάλλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη της επιχείρησης.Από την άλλη πλευρά, η ισχύς της λειτουργίας των προϊόντων και της προώθησης του δικτύου έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά.

 

Τύπος προϊόντοςXINLAND LASER CO., LTD

Όσον αφορά την παραγωγή προϊόντων, η εταιρεία διαιρείται κυρίως σε προϊόντα λέιζερ και εξοπλισμό ασφάλειας λέιζερ.Η εταιρεία έχει πλέον τη δυνατότητα να παράγει και να αναπτύσσει ανεξάρτηταΤα προϊόντα πληρούν τα πρότυπα ποιότητας των εθνικών και διεθνώνΗ εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει μια σειρά από συστήματα για την προώθηση της τεχνολογίας της και την ασφάλεια της χρήσης από τους πελάτες.

 

Προϊόντα λέιζερ και εξαρτήματα τους

Το OEM Laser module καλύπτει γραμμή σημείων και δέσμη διασταυρούμενης γραμμής με μήκος κύματος 405nm,450nm, 650nm, 635nm, 520nm,532nm,780nm 980nm κλπ. Εν τω μεταξύ, η xinland έχει επίσης διάφορα laser dpss για 405nm,440 nm ~ 442 nm,445nm~455nm,465nm, 470nm, 473nm, 520nm,532nm,589nm,635nm~638nm, 650nm~655nm, 671nm,780nm,785nm~792nm, 808nm, 860nm,915940nm, 946nm, 980nm, 1064nm, 1177nm, 1342nm, 1550nm, RGB.

Το φως λέιζερ είναι κυρίως για εμπορική και οικιακή χρήση.Με την αυξανόμενη αποδοχή διαφόρων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εμπορικών παραστάσεωνΗ εταιρεία παράγει επί του παρόντος 64 είδη προϊόντων απόδοσης λέιζερ, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο.Στην καθημερινή ζωή, χρησιμοποιούνται επίσης σε γάμους, χορευτικές αίθουσες, μπαρ, κουτιά KTV, κλπ.

 

Στο σπίτι, υπάρχουν μικρά προϊόντα λέιζερ, όπως δείκτες λέιζερ και φακό λέιζερ.και το χρώμα μπορεί να αλλάξειΕκτός από τα 500 είδη των τελικών προϊόντων που παράγονται από την εταιρεία, μπορεί επίσης να παραχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών.χρώμαΟ δείκτης λέιζερ χρησιμοποιείται συνήθως από τον ξεναγό για να αναφέρει ένα φωτεινό σημείο ή ένα αντικείμενο που δείχνει το φως κατά την αναφορά ή τη διδασκαλία.Το φακό λέιζερ είναι επίσης πολύ πρακτικό., αλλά η τρέχουσα οικιακή χρήση δεν είναι πολύ εκτεταμένη, υπάρχει μια ορισμένη ζήτηση σε ξένες χώρες, γενικά χρησιμοποιείται για περιπέτειες στο εξωτερικό, επιβίωση στην άγρια φύση, αναζήτηση και διάσωση,για κυνήγι και τα λοιπά.

 

Τα εργαλεία διακόσμησης οικιακού υλικού λέιζερ βασίζονται κυρίως στο επίπεδο λέιζερ.Είναι οριζόντιο το κατακόρυφο και το οριζόντιο επίπεδο του λέιζερ εξόδουΣήμερα, υπάρχουν 5 είδη προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 30 στυλ, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των διαφόρων χρηστών.

Ο μετρητής απόστασης λέιζερ είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο που μετρά με ακρίβεια την απόσταση ενός στόχου χρησιμοποιώντας μια παράμετρο ενός διαμορφωμένου λέιζερ.Η εικόνα της εμβέλειας του λέιζερ που παράγεται σήμερα από την εταιρεία χωρίζεται σε τρία μοντέλα 40m, 60m και 80m.


Τα κατασκευαστικά στοιχεία λέιζερ περιλαμβάνουν διάφορα μέρη λέιζερ, μονάδες λέιζερ, διόδους λέιζερ, οπτικοποιητές λέιζερ, μονάδες κοπής λέιζερ, οπτικοποιητές λέιζερ κλπ.Υπάρχουν πολλοί τύποι που μπορούν να παρέχονται για τους χρήστες διαφορετικών προϊόντων.

 

Εξοπλισμός ασφάλειας λέιζερ


Τα λέιζερ είναι επιβλαβή για το ανθρώπινο σώμα. Σε ορισμένες ειδικές περιστάσεις, η έκθεση στο λέιζερ μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια και το δέρμα.Όταν η πληγή είναι πολύ σοβαρήΗ έκθεση σε λέιζερ μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κερατοειδές και το αμφιβληστροειδές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.Τα κύρια προϊόντα προστασίας λέιζερ της εταιρείας μας είναι προστατευτικά γυαλιά λέιζερ και παράθυρο ασφάλειας λέιζερ.

Δεν υπάρχει ένα υλικό φακού που να είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη κύματος ή για όλα τα ακτινοβολούμενα λέιζερ,Έτσι, διαφορετικοί τύποι προστατευτικών γυαλιών λέιζερ έχουν διαφορετικά μήκη κύματος λέιζερ και προστασία από ακτινοβολία.Σήμερα, τα προστατευτικά γυαλιά της εταιρείας παράγονται και πωλούνται μαζί με λάμπες λέιζερ και πομπούς, καθώς και με διαφορετικά μήκη κύματος προστατευτικών γυαλιών για διαφορετικούς πελάτες.Υπάρχουν γενικά προστατευτικά γυαλιά για τη βιομηχανική παραγωγή και τη μηχανική κατασκευή.Υπάρχουν επίσης προστατευτικά γυαλιά λέιζερ που έχουν σχεδιαστεί ιατρικά για ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία λέιζερ.Η εταιρεία παράγει αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας στην παραγωγή προστατευτικών γυαλιών λέιζερ, και τώρα μπορεί να παράγει περισσότερα από 300 διαφορετικά είδη προστατευτικών γυαλιών λέιζερ για τους πελάτες να χρησιμοποιούν.
Ενώ το λέιζερ είναι επιβλαβές για τα ανθρώπινα μάτια, ορισμένα λέιζερ υψηλής ενέργειας μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στο ανθρώπινο δέρμα.Οι διάφοροι βαθμοί της βλάβης του δέρματος μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες δυσκολίες και βλάβες στο ανθρώπινο σώμα.Η δημιουργία ενός παραθύρου ασφαλείας λέιζερ αποτρέπει αποτελεσματικά τέτοιες καταστάσεις- Σε κάποιο εξοπλισμό.Το παράθυρο ασφαλείας δεν επιτρέπει μόνο την αποτελεσματική λειτουργία του χειριστή, αλλά εξασφαλίζει επίσης την ασφάλεια του προσωπικού.Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 80 είδη παραθύρων ασφαλείας., συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων μεγεθών, πάχους και ζώνων προστασίας, οι οποίες καλύπτουν ουσιαστικά σχεδόν όλα τα επιβλαβή λέιζερ.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

XINLAND LASER CO.,LTD XINLAND LASER CO.,LTD XINLAND LASER CO.,LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : XINLAND

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Πιστοποιήσεις