ΔΙΕΘΝΉΣ CO. XI'AN XINLAND, ΕΠΕ

ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Λέιζερ προστασία γυαλιά για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Λέιζερ προστασία γυαλιά για τις πωλήσεις
Μεγάλη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών… γρήγορα

—— Fred Schmidt

καλός προμηθευτής

—— KO Sakuraij

καλύτερος ποιοτικός καλύτερος προμηθευτής

—— Tarik cosar

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η διεθνής Co. Xinland Xi'an, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί οπτικοί κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων ηλεκτρονικής στην πόλη Xi'an, επαρχία Shaanxi της Κίνας. Το Xinland είναι εξειδικευμένο να αναπτυχθεί και την πώληση

  όλα τα επαγγελματικά προϊόντα λέιζερ και τα συστατικά και οι συσκευές ασφάλειας λέιζέρ τους. Έχουμε 4 γραμμές παραγωγής για τα λέιζερ και 1 γραμμή για τις συσκευές ασφάλειας λέιζερ. Τα προϊόντα λέιζερ καλύπτουν την κόκκινη, πράσινη, μπλε και μπλε-ιώδη ενότητα λέιζερ διόδων, φορητό λέιζερ, προβολέας γραμμών λέιζερ, πεδίο λέιζερ, θέα λέιζερ Τα τμήματα λέιζερ καλύπτουν τη δίοδο λέιζερ, το φακό κατευθυντήρων και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος οι συσκευές ασφάλειας λέιζερ είναι γυαλιά προστασίας παράθυρα και λέιζερ προστασίας λέιζερ.

   

  Αυτά τα προϊόντα λέιζερ χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα του οργάνου ανίχνευσης δοκιμής, του στρατιωτικού εξοπλισμού, του ιατρικού εξοπλισμού λέιζερ, του λέιζερ χαρακτηρίζοντας, του λέιζερ που κυμαίνονται, του λέιζερ swinger, της ανίχνευσης γραμμωτών κωδίκων, προσδιορισμός θέσης, διδασκαλία, εργαλεία δύναμης, που μετρούν την έκταση, κόβοντας να χαρακτηρίσουν, το σκηνικό φωτισμό και τα ορόσημα λέιζερ και ούτω καθεξής.

   

  Οι πελάτες Xinland είναι κυρίως από το νότο και τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ινδία και την Αυστραλία. Το Xinland παρέχει τη γρήγορη χρονική ανοχή και τις υψηλές υπηρεσίες σταθερότητας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο, η οποία βοηθούν Xinland για να κερδίσουν την καλή φήμη από τους πελάτες της.

   

  Αυτή τη στιγμή, Xinland είναι κερδισμένο πιστοποιητικό CE. Επιπλέον, Xinland παρέχει την υπηρεσία cOem στους πελάτες. Το Xinland προβλέπει την κόκκινη, πράσινη, πορφυρή και μπλε εξουσία δεικτών λέιζερ από 50mw σε 5000mw

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

  Η διεθνής Co. Xinland Xi'an, ΕΠΕ παρέχει 405nm, 440nm~442nm, 445nm~455nm, 465nm, 470nm, 473nm, 520nm, 532nm, 589nm, 635nm~638nm, 650nm~655nm, 671nm, 780nm, 785nm~792nm, 808nm, 860nm, 915nm, 940nm, 946nm, 980nm, 1064nm, 1177nm, 1342nm, 1550nm, rgb τύπος.

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTDXI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

 • OEM / ODM

  Το λέιζερ Xinland έχει προωθήσει τη διαχείριση και τις γραμμές παραγωγής και οι τεχνικές καινοτομίες της βεβαιώνουν τον υψηλό - ποιότητα όλων των ειδών τμημάτων λέιζερ και συσκευών ασφάλειας λέιζερ. 

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

   

   

  Τα τμήματα λέιζερ Xinland και οι συσκευές ασφάλειας λέιζερ κατέλαβαν τις μεγάλες κλίμακες μέσα σε China.Meanwhile, εξάγονται σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνει: Γερμανία, Μαλαισία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες.

   

  Υψηλός - η ποιότητα, γρήγορη αποστολή, καλή μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων είναι το κύριο πέλμα εργασίας μας. Ελπίζοντας μπορούμε να συνεργαστούμε με την όλη εκτιμημένη επιχείρησή σας στον κόσμο.

   

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

  XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
XI'AN XINLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Nica Chow

Τηλ.:: +86-13991354371

Φαξ: 86-29-84114350

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)